AcasăActualitateSe va construi un nou Spital Județean, la Giurgiu. Ce alte proiecte...

Se va construi un nou Spital Județean, la Giurgiu. Ce alte proiecte au mai aprobat aleșii județeni la ultima ședință

Joi, 3 Decembrie 2020, începând cu ora 14, a avut loc şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean Giurgiu, pe ordinea de zi aflându-se un număr de 14 proiecte de hotărâre, după cum urmează: 

 1. Proiect de hotărâre privind validarea componenţei nominale a Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică a judeţului Giurgiu şi de stabilire a indemnizaţiei de şedinţă pentru membrii acesteia.
 2. Proiect de hotărâre privind aprobarea intenției de preluare a unui pachet de acțiuni emise de Operatorul Regional ”Apa Service” S.A. Giurgiu.
 3. Proiect de hotărâre privind încetarea aplicabilității Hotărârilor nr.134 din 18 noiembrie 2016, nr.101 din 29 august 2018 și nr.102 din 29 august 2018.
 4. Proiect de hotărâre privind avizarea favorabilă a cuantumului Normelor de venit pentru activităţi independente pentru anul 2021 propus de către Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Giurgiu.
 5. Proiect de hotărâre privind aprobarea preţului mediu la masă verde pajişti naturale pentru recolta 2021.
 6. Proiect de hotărâre privind aprobarea preţurilor medii la produsele agricole pentru anul 2021.
 7. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației tehnico-economice pentru obiectivul de investiții „Reabilitare, modernizare, extindere și dotare Ambulatoriu din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu” în faza Proiect Tehnic și Detalii de execuție.
 8. Proiect de hotărâre privind solicitarea transmiterii unor terenuri situate în Zona Vama Nouă, municipiul Giurgiu, din domeniul public al Municipiului Giurgiu şi administrarea Consiliului Local al Municipiului Giurgiu în domeniul public al Judeţului Giurgiu şi administrarea Consiliului Judeţean Giurgiu. – Acest proiect vizează construirea unui Complex de Sănătate din care va face parte și un Spital Județean nou.
 9. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului propriu de venituri și cheltuieli al Județului Giurgiu și a bugetului de venituri și cheltuieli al instituțiilor finanțate integral sau parțial din venituri proprii și subvenții pe anul 2020.
 10. Proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 130.000 lei pentru finanțarea cheltuielilor prilejuite de Sărbătorile de iarnă și a manifestărilor care vor avea loc la nivelul Consiliului Județean Giurgiu în anul 2020.
 11. Proiect de hotărâre privind acordarea unor sprijine financiare.
 12. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației tehnico-economice pentru obiectivul de investiții „O ALTFEL DE VIAȚĂ PENTRU PERSOANELE CU DIZABILITĂȚI” – 2 locuințe protejate și un Centru de zi în comuna Malu, județul Giurgiu, în faza Studiu de fezabilitate.
 13. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației tehnico-economice pentru obiectivul de investiții „UN PAS ÎNAINTE” – 3 locuințe protejate și un Centru de zi în comuna Hotarele, județul Giurgiu, în faza Studiu de fezabilitate.
 14. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației tehnico-economice pentru obiectivul de investiții „SPERANȚĂ PENTRU VIITOR” – 4 locuințe protejate și un Centru de zi în comuna Izvoarele, județul Giurgiu, în faza Studiu de fezabilitate.

VREMEA

Giurgiu
cer acoperit de nori
18.1 ° C
18.1 °
18.1 °
81 %
1.2kmh
100 %
Dum
18 °
lun
19 °
mar
25 °
mie
25 °
joi
24 °

NOTA

Vă rugăm să folosiți un limbaj decent în comentariile pe care le lasati. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii se vor sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul jurnalgiurgiuvean.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii. Responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului!