IMG_20170331_112136Profitând de zilele frumoase, lucrătorii ADPP Giurgiu sunt prezenţi în tot oraşul, pentru a executa o serie de lucrări de reparaţii ale carosabilului. Lucrările intervin ca urmare a apariţiei de fisuri în asfalt, mare parte datorate perioadei de îngheţ-dezgheţ din această iarnă.

După cum ne preciza directorul ADPP, Sorin Ruse, la acest moment se lucrează intens în zona Căprioara, pe Şoseaua Bucureşti, pe strada Tineretului, dar şi în zonele Bălănoaiei şi Sloboziei.

„Intenţia noastră este ca, până de Paşte, să reuşim să finalizăm lucrările la tot ceea ce înseamnă probleme importante în carosabil, gropi şi suprafeţe mari, deteriorate. Reparaţii vom executa, în continuare, în zilele care urmează, peste tot pe unde se va depista o asemenea problemă”, spunea Sorin Ruse.

De asemenea, directorul ADPP Giurgiu ne-a mai precizat faptul că, de luni, 3 aprilie, vor demara lucrări de reparaţii pe Şoseaua Bucureşti, pe strada 1 Decembrie 1918, în zona Ghizdarului.

„Întreg oraşul s-ar putea spune că este un şantier, dar după ce vom termina, se va putea circula în condiţii mai bune pe şoselele din municipiu”, a mai spus directorul ADPP, Sorin Ruse.

(Jurnal)