Se dă startul meciurilor de fotbal din Liga IV–a și a V-a din campionatul județean Giurgiu. Totul începe din acest weekend…

0
219

Sâmbătă, 13 februarie, ora 11:00, la sediul Asociației Județene de Fotbal Giurgiu, are loc prima întâlnire a membrilor afiliați, după întreruperea competiției, din primăvara anului 2020, cauza fiind evident Pandemia. Întâlnirea din acest sfârșit de săptămână constituie un fel de preambul la startul competițional de fotbal, în cele două serii, din județul Giurgiu.

La ședința de sâmbătă vor participa reprezentanții echipelor de Liga a IV-a din seria Sud, urmând ca a doua zi, duminică 14 februarie, să aibă loc, la aceeași oră, întâlnirea cu reprezentanții echipelor de Liga V-a (seria Sud).

În weekendul viitor este programată de data aceasta întâlnirea cu reprezentanții din zona de Nord a județului, după următorul program: Liga a IV-a, sâmbătă, 20 februarie și Liga a V–a, duminică, 21 februarie.

Întâlnirea cu efectivul echipelor din zona de Nord urmează a avea loc la terenul de fotbal din localitatea Mihai Vodă, într-o clădire bine amenajată acestui scop.

Vom reveni cu amănunte legate de discuțiile ce au avut loc în cadrul acestor întâlniri și eventual noile decizii ce urmează a fi luate, odată cu reluarea competițiilor.

(Jurnal)