Sâmbătă, 26 martie, pentru iubitorii fotbalului din Giurgiu, toate drumurile duc la stadionul „Marin Anastasovici”. Cel mai tare meci al zilei de sâmbătă se joacă de la ora 15:00.

Dunărea Giurgiu primeşte vizita formaţiei Giganții Vărăști, într-o partidă contând pentru etapa a 17-a, a Ligii a 4-a, seria Sud. Derby de clasament, cu locul 1 și locul 2 față în față, două trupe redutabile și doi antrenori cunoscuți, prof. Dorian Gîrlea și Marian Paraschiv.

Va fi un meci de „care pe care”, fotbaliștii giurgiuveni vor dori să-şi răzbune înfrângerea suferită în retur, când, în urma acelui eşec, echipa de la Dunăre a pierdut poziţia de lider în clasament. Jucătorii antrenaţi de prof. Dorian Gîrlea îşi doresc să facă un meci bun, spectaculos şi să bifeze cel de-al 13-lea succes din această fază a campionatului.

„Suntem în faţa unui joc extrem de important din toate punctele de vedere. E în primul rând important pentru economia clasamentului. Nu ne mai permitem paşi greşiţi, e important ca să producem rezultate şi să aducem puncte în clasament. Noi vom încerca să scriem încă o pagină importantă în istoria clubului nostru”,  a declarat prof. Mirel Marin, directorul și managerul Dunării Giurgiu.

(Costel Spînu)

(Costel Nicolae-foto)