În acest week-end, sunt programate partidele etapei a 17-a a Ligii a IV-a la fotbal. La matineu vor juca echipele din seria Nord, iar după amiază, de la orele 15:00, se vor confrunta grupările din seria Sud.

Dunărea Giurgiu  –  Giganții Vărăști

Capul de afiș al acestei runde îl reprezintă meciul dintre ocupantele primelor două poziții în seria Sud, Dunărea Giurgiu și Giganții Vărăști. Ambele echipe sunt implicate în mod direct în lupta pentru play-off. Meciul se joacă sâmbătă, 26 martie, de la ora 15:00, pe stadionul Marin Anastasovici.

Energia Remuș –  Victoria Adunații Copăceni

Victoria Adunații Copăceni (antrenori Petre Păunescu şi Ion Văduva) va juca, în deplasare, cu ocupanta locului 3 din Seria Sud, Energia Remuș. Dacă vrea play-off-ul, Victoria Adunații Copăceni nu are decât varianta victoriei în meciul cu Energia Remuș. Va fi un meci interesant, căci joacă echipa de pe locurile 3 și 4 din clasament. Întâlnirea este programată sâmbătă, 26 martie, de la ora 15:00.

AFC Singureni  –   Petrolul Roata

Tot sâmbătă, de la ora 11:00, în Seria Nord, se joacă la Călugăreni meciul dintre liderul serie, AFC Singureni, și ocupanta locului șapte în clasament, Petrolul Roata. Acest meci cu ani în urmă era un adevărat derby. Din păcate, fosta divizionară C din Roata s-a adaptat la fotbalul care se joacă în zilele noastre, în județul Giurgiu.

Programul etapei a 17-a, seria Sud:

Energia Remuș – AFC Victoria Adunații Copăceni

Unirea Izvoarele –  Voința Slobozia

Dunărea 2020 Giurgiu – Giganții Vărăști

Gloria Comana – Argeșul Hotarele    3-0

Real Colibași – Viitorul Vedea

M. V. Călugăreni – Voința Daia  3-0

Dunărea Oinacu   –  Stă

Programul etapei a 17-a, seria Nord:

FC Bolintin Deal –  Inter Zorile

Avântul Florești – Luceafărul Trestieni

Argeșul 2009 Mihăilești – Viitorul Tântava

Real Drăgăneasca – Maxima Hobaia

AS Iepurești – FC Bolintin Malu Spart

Zmeii Ogrezeni – AS Podul Doamnei

AFC Singureni – Petrolul Roata

(Costel Spînu)

(Costel Nicolae – foto)