SCM Dunărea – 2020 Giurgiu e de neoprit! Giurgiuvenii au învins meritat, sâmbătă, după o prestație foarte bună…

0
172

Echipa de fotbal ”SCM Dunărea – 2020 Giurgiu” a câștigat, meciul din deplasare cu Dunărea Oinacu, scor 4-0. Partida  a avut loc sâmbătă, 16 aprilie, pe Stadionul din Braniștea, și a contat pentru etapa a 20-a,a Ligii a IV-a, seria Sud.

Meciul a avut un ritm foarte bun și a fost tranșat de giurgiuveni cu scorul de 4-0 (3-0), net superiori în acest meci. De precizat că diferența putea fi mult mai mare, raportată la numărul ocaziilor de gol…

Giurgiuvenii au făcut din nou un joc solid, dovedind multă  siguranță în apărare și co construcție  a jocului elaborată , cui  atacuri virulente în urma cărora au marcat de patru ori: Peiu – min.12, Blaga- min.31, Florescu – min. 44 și Bilciurescu – min. 77.

Astăzi am făcut un meci foarte bun. Am avut intensitate, calitate maximă, seriozitate, sacrificiu, atitudine fiind primii la minge tot timpul” – ne declara Mirel Marin directorul manager al Clubului giurgiuvean .

”Acestea au fost de fapt atuurile noastre în acest meci. E meritul  fotbaliștilor, care au crezut în șansa lor… Este însă și meritul antrenorului care au reușit să le insufle un spirit de luptători, să creeze o altă față a Dunării, cu o altă mentalitate. Asta e diferența dintre echipa de anul trecut și cea de acum:  mentalitatea, dar și condițile oferite de conducerea Municipiului și a Clubului pentru a realiza obiectivul pe care ni l-am propus”  – a mai declarat prof. Mirel Marin.

FOTO: Nu au lipsit spectatorii și nici încurajările galeriei…

În etapa viitoare, Dunărea Giurgiu trebuia să întâlnească, pe teren propriu, Voința Daia. Din păcate echipa din Daia s-a retras din Campionat la începutul returului. Conform regulamentului, giurgiuvenii vor câștiga cu scorul de  3-0, obţinând astfel și cele trei puncte.

Echipele aliniate la startul partidei de sâmbătă:

DUNĂREA OINACU: Mizdrescu – C. Petcu, Panait, Mîrzea, P. Gheorghe – Buzea, A. Martin – Pascu, Ciocoiu, Petrache – G. Ciobanu.  Au mai evoluat: Zamfir şi Bârlăteanu. Antrenor: Dan PETCU

SCM DUNĂREA -2020 GIURGIU:  Stanciu – Dumitru, Asan, Ghiţă, Clinchevici – Popescu, M. Gheorghe, Dima – Florescu, Peiu, Blaga.  Au mai evoluat: A. Constantin, T. Constantin, G. Mina, Tcaci şi Bilciurescu. Antrenor: prof.Dorian GÎRLEA.

(Costel Spînu)

Costel Nicolae – foto