Acasă Actualitate SCM Dunărea 2020 Giurgiu a învins pe Viitorul Vedea, scor 3-2 (2-1)

SCM Dunărea 2020 Giurgiu a învins pe Viitorul Vedea, scor 3-2 (2-1)

0
SCM Dunărea 2020 Giurgiu a învins pe Viitorul Vedea, scor 3-2 (2-1)

Echipa de fotbal SCM Dunărea Giurgiu (foto) a întâlnit sâmbătă, pe stadionul Gogu Gîrlea-Port, pe Viitorul Vedea, într-un meci din etapa a 19-a, a seriei Sud din Liga a 4-a județeană.

Municipalii s-au impus cu emoții, scor 3-2, la pauză 2-1, și au luat o opțiune importantă în ceea ce privește calificarea în următoarea fază a competiției, play-off. Din păcate, pentru acest meci, antrenorul giurgiuvenilor nu a putut conta pe 5 jucători, aceștia fiind accidentați.

Giurgiuvenii au obținut cele trei puncte în fața celor de la Vedea, după un meci în care au fost egalați de două ori și au marcat golul victoriei în ultimul minut de prelungiri.

Dunărea a deschis scorul în minutul 22, prin Blaga, însă oaspeții au reușit egalarea prin Chiripuci în minutul 42. Gazdele au reușit să intre la cabine în avantaj, 2-1, după reușita aceluiași Blaga, în ultimul minut al primei reprize. În minutul 76, vizitatorii au restabilit din nou egalitatea pe tabela de marcaj, prin A. Iofcea, rezultat păstrat până în minutul 90+2, când Dunărea a dat lovitura tot prin Blaga, care a reușit în acest meci un hat-trick.

„A fost un meci foarte greu, intens, Vedea ne-a pus probleme, dar rezultatul este bun şi mă bucur pentru jucătorii mei. A fost un meci foarte greu, pentru că am avut 5 accidentați, trei dintre ei intrând pe teren nerefăcuți. Am făcut multe schimbări în echipă şi ştiam că nu va fi uşor. Echipa din Vedea s-a mobilizat foarte tare în meciul cu noi. De fapt, cu toate echipele pe care le întâlnim mobilizarea este la maximă. Am obținut o victorie muncită. Campionatul se câştigă şi cu astfel de jocuri”, a declarat prof. Mirel Marin- director și manager al SCM Dunărea Giurgiu.

Lider în Liga a IV-a, seria Sud, se menține Dunărea Giurgiu cu 47 de puncte din 18 meciuri, pe locul al doilea se află Victoria Adunații Copăceni cu 41 de puncte din 18 jocuri, iar pe al treilea loc, Energia Remuș cu 40 de puncte acumulate tot din 18 meciuri jucate.

Au evoluat echipele:

DUNĂREA: Văduva – Dumitru, Pascu, Asan, Clinchevici – A. Popescu, Chiran, Matache – Florescu, N. Bucă, Blaga.

Au mai evoluat: Gheorghe, G. Mina şi L. Dima

Antrenor: Dorian GÎRLEA

VIITORUL: Olteanu – A. Iofcea, Boteanu, Chiripuci, Bealcu – Negoiţă – Preda, Ruse, Marinică, Căciulan – Pîrlogea.

Au mai evoluat: Bădilă, Ţaga, M. Iofcea şi R. Marin

 Antrenor: Virgil LASCARACHE

(Costel Spînu)

VREMEA

Giurgiu
cer acoperit de nori
8.6 ° C
8.6 °
8.6 °
72 %
3.2kmh
86 %
mie
8 °
joi
14 °
vin
17 °
sâm
18 °
Dum
20 °