SCANDAL în ziua de Paște, la Vânătorii Mici, terminat cu amenzi RECORD!

0
577

În urma unui conflict între două familii din comuna Vânătorii Mici, județul Giurgiu, 4 bărbați au fost arestați preventiv pentru 30 zile, fiind cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovirea sau alte violențe și ultraj.

În data de 19 aprilie a.c., ora 18.30, polițiștii Secției nr. 8 Poliție Roata de Jos au fost sesizați de către o persoană cu privire la faptul că în comuna Vânătorii Mici, județul Giurgiu, există un conflict între doua familii.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au stabilit faptul că în jurul orei 18.00, doi bărbați, de 20 și 32 de ani, s-ar fi deplasat la domiciliul unui alt bărbat din comuna Vânătorii Mici, iar pe fondul unei probleme mai vechi, între aceștia a pornit un conflict, motiv pentru care, proprietarul locuinței, le-a solicitat acestora să părăsească domiciliul, cele două persoane mergând la domiciliile lor.

La scurt timp, tânărul de 20 de ani, împreună cu fratele său de 24 de ani, ambii din comuna Vânătorii Mici, s-au deplasat la domiciliul bărbatului de 32 de ani, având asupra lor câte o bâtă.

Ajunși la domiciliul bărbatului, acesta, împreună cu fratele său de 30 de ani, au ieșit la poartă având asupra lor două bâte, ulterior cele două familii au început să se lovească reciproc, fiind  despărțiți de alți membrii ai familiei.

Ulterior a venit și tatăl celor doi tineri, un bărbat de 42 de ani, continuând să se lovească reciproc cu bâtele, moment în care, la fața locului au ajuns organele de poliție împreună cu jandarmi, care au intervenit pentru au aplana starea conflictuală și a restabili ordinea și liniștea publică.

În urma intervenției forțelor de ordine, aceștia au început să arunce cu pietre unii spre alții, unul dintre jandarmi fiind amenințat de aceștia.

În urma conflictului, tânărul de 20 de ani și cel de 32 de ani, au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Astfel, cercetările au fost continuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, dispunându-se continuarea urmăririi penale față de persoanele în cauză, pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovirea sau alte violențe.

De asemenea, față de bărbatul de 32 de ani, au fost extinse cercetările și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

Cei 5 bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, ulterior pe numele a 4 dintre aceștia Judecătoria Bolintin Vale a emis mandate de arestare preventivă pentru 30 zile,  fiind introduși în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Giurgiu.

Totodată, cele cinci persoane au fost sancționate contravențional pentru încălcarea prevederilor ordonanțelor militare impuse prin regimul stării de urgență, în cuantum de 100.000 de lei.