Sărbătoarea Zilei Naționale a României, la Giurgiu, văzută prin lentila aparatului de fotografiat. Moment cu moment , desfășurarea întregului eveniment. Caută să te recunoști în imaginile următoare…

0
91

15230774_10205902560762284_60189871098830259_n

Pentru cei interesați de ceea ce s-a întâmplat ieri, de-a lungul ceremoniilor dedicate Zilei Naționale a României, împreună cu fotreporterul nostru Costel Nicolae v-am pregătit un colaj de fotografii în care veți putea recunoaște o serie de oameni politici, candidați la  alegerile parlamentare din 11 decembrie, personalități ale vieții sociale giurgiuvene, reprezentanți ai unor instituții și autorități locale.

Din cuprinsul zecilor de imagini nu lipsesc nici cele în care apar protagoniștii părții a doua a acestei manifestări, cea dedicată mesei populare  oferită de Primăria Municipiului Giurgiu și Direcția de Ajutor Social (DAS), programului artistic prezentat de Centrul Cultural ”Ion Vinea”, imagini în care veți putea recunoaște  vecini, prieteni, rude, sau chiar pe mulți dintre dumneavoastră…Asta doar în cazul în care ați fost prezenți la această manifestare.

Toate imaginile le puteți vedea pe pagina noastră de facebook!

(Jurnal)