Sâmbătă, 19 decembrie, se dă startul „Cupei Hanibal Georgescu 2021” la șah

0
326

Competiția sahistă este organizată de Consiliul Județean Giurgiu în parteneriat cu Clubul Sportiv Colosseum Giurgiu și se va desfășura sâmbătă, 18 decembrie la sala de sport a Școlii Gimnaziale nr. 5 Giurgiu.

„Programul de joc va avea 7 runde disputate în sistem elvețian. La concurs s-au putut înscrie atât juniori (6-18 ani), cât și seniori.

ATENȚIE! PE ÎNTREAGA DURATĂ A EVENIMENTULUI ESTE OBLIGATORIE PURTAREA MĂȘTII DE PROTECȚIE, IAR CONCURENȚII CU VÂRSTA PESTE 18 ANI VOR PREZENTA LA INTRARE DOVADA CERTIFICATULUI VERDE.

În vederea asigurării condițiilor de siguranță ce se impun, instituția noastră va întreprinde toate diligențele necesare pentru asigurarea distanțării pe parcursul derulării evenimentului, triajului epidemiolog prin punerea la dispoziție de măști de protecție, dezinfectant, teste rapide.

Participanții trebuie să îndeplinească următoarele obligații:

  1. Purtarea măștii la locul desfășurării evenimentului (vor fi puse la dispoziție de către organizatori măști, dezinfectanți, teste rapide)

  1. Efectuarea triajului epidemiologic care va include și testarea rapidă a participanților minori cu teste de salivă înainte de începerea evenimentului sportiv

  1. Prezentarea certificatului verde pentru seniori sau prezentarea testului PCR, nu mai vechi de 72 de ore.

Pentru încadrarea în program se recomandă prezentarea cu 45 de minute înainte pentru efectuarea triajului epidemiologic” – informează organizatorii concursului de șah și Consiliul Județean Giurgiu.

Mai multe detalii privind înscrierea și organizarea evenimentului sportiv găsiți în linkul de mai jos:

COMPETIȚIA SPORTIVĂ “Cupa Hanibal Georgescu 2021

(Jurnal)