Salvați-l pe Florian Nicolae , săracul deputat, bogat !

7
571

295045-1Joi, în ședința  Consiliului local Giurgiu,  Florian Nicolae vrea  o ” minune”, care să-i șteargă o parte din datorii, pe seama giurgiuvenilor!

 Despre  bizara și aparent umilitoarea  revenire a lui Florian Nicolae  cât și despre faptul că reîntoarcerea  acestuia în PSD, are ca  fundament rezolvarea problemelor financiare și juridice pe care acesta le are, s-a tot scris, pe larg, în presa locală. 

 Eșecul afacerilor sale este cunoscut, mai ales de când contractele și licitațiile cu statul au devenit atent monitorizate de către organele abilitate, iar dosarul de evaziune  în care este cercetat de către DNA, a devenit  o problemă reală. În acest context  Florian Nicolae  s-a gândit cu siguranță  că   numai un miracol l-ar mai putea salva , și uite că miracolul este pe cale să se împlinească .

 Sunt voci care susțin că  introducerea  pe Ordinea de zi a ședinței de joi, 27.10.2016, a Consiliului local Giurgiu a  punctului 19,  în care se menționează, cităm:  se supune  la vot preluarea în administrarea  Consiliului  local a Municipiului  Giurgiu, a imobilului situat în Giurgiu ,  Şoseaua Portului nr. 1-2 , nu este deloc întâmplătoare, ci face parte din scenariul acestui miracol de care aminteam.  Coincidență sau nu, este vorba chiar despre clădirea în care își are sediul  postul local ”TV Giurgiu” şi o altă proprietate conexă, toate  aparținând familiei Nicolae Florian.

 În acest fel , deputatul giurgiuvean își demonstrează  încă o dată aroganța, încercând să-și plătească datoriile (de multe miliarde),  către stat, vânzând contribuabililor giurgiuveni o clădire pe care a primit-o aproape cadou de la Lucian Iliescu, pe vremea când acesta din urmă era ” Il lider maximo” în Municipiu.

 Rămâne de văzut dacă și consilierii cred în această minune și vor vota pozitiv, după ce nu demult colegii lor , din mandatul lui Lucian Iliescu, au fost chemați să dea cu subsemnatul organelor de anchetă pentru niște hotărâri aprobate fără responsabilitate.

 Mulți dintre cetățeni ne adresează de câteva zile , on line, întrebarea:  de ce sunt obligați giurgiuvenii să plătească din banii lor datoriile lui Nicolae Florian,  ce câștigă comunitatea din această tranzacție și până când ne va lua de fraieri, familia Nicolae ?

 Evident că la ședința de joi 27 octombrie,  Nicolae  se bazează pe faptul că are prieteni apropiați printre consilierii locali din ambele partide majoritare :PNL și PSD, ba chiar și niscaiva rude, care sigur nu-l vor lăsa la greu…

 Dacă  minunea se va împlini, iar consilierii își vor risca pielea de dragul deputatului,  ar fi al doilea precedent  consumat  în urbe, după ce cu niște ani în urrmă, o altă clădire , este vorba de tipografia Giurgiu, a fost cumpărată de către Primărie , pentru o sumă astronomică, de la un alt politician pe care Lucian Iliescu dorea  să-l  ajute financiar…

 Ca să concluzionăm , vă vom cita din ultima declarație a lui Florian Nicolae:  Îmi voi aduce tot aportul și toată priceperea mea pentru susținerea proiectelor județene și locale. Care aport stimabile, că după cât deslușim noi, care va să zică vreți să vă plătiți facturile din sudoarea poporului…

 Scuzați-ne îndrăzneala boierule, dar nu credeți că ar fi mai nimerit să vindeți hardughia aia de casă de la Stănești , sau parcul de mașini de care dispuneți, sau poate terenurile ce le aveți în proprietate, cum spun consătenii d-stră…? Sau poate așteptați ca Primăria să v-o închirieze și p-asta, mâine-poimâine, transformând-o în ”Muzeul limbuțeniei parlamentare” care le-ar aminti veșnic  concetățenilor  de prestația dumneavoastră ca deputat!

(Moftangiu )

7 COMENTARII

  1. Dezamagire totala; asa aroganta mai rar. Ce pacat ca avem o justitie asa lenesa, greu se misca justitia romana. E f.simpu, faliment, un lichidator si gata cu firnele domnului daca are datorii la stat. La altii ANAF ul le blocheaza conturile pentru 3 lei , iar lui Floricel ii functioneaza in continuare firmele. Oricum, nu-l vad bine, mai ales ca nu poate merge la infinit cu minciunica.

  2. Nu arunc cu gunoi draga Costel. Mie nu mi-a dat nimeni nimic si mai ales Nicolae Florian. Ai grija cu aluzia la rromi ca daca nu erai in Romania, aveai de-a face cu autoritatile si sincer nu te vad bine. In alta ordinw de idei, daca ai relatii la Floricel si la ziarul domniei sale , roaga-l frumos sa-mi publice comentariile, adica sa nu mai cenzureze in conditiile in care n-am injurat pe nimeni si n-am folosit cuvinte deocheate. Cred ca si dumneata draga Costel daca-ti pica de la partid si nu din cer ceva contracte, cotizai si faceai din cand in cand si fapte de buna credinta cum spui mai sus. Parerea mea e ca oamenii nu tb.ajutati cu sacose de mancare, ci dat de munca in asa fel incat fiecare sa-si castige sacosa cu mancare.

  3. O rusine a acestui oras, un arogant care a mimat rolul de bun samaritean si in loc sa isi plateasca oamenii care munceau pentru el, ii umilea dandu-le frimituri desi lua de la institutii bani buni pentru fiecare agent. Un nemernic care arunca cu banii in preoti sperand sa isi cumpere milostivirea. Un mut care , prin fals a mintit pentru a ise decontya banii de chirie de la Parlament desi el avea o locuinta. Un morman de balegar, de balast asta este acest ipocrit care alaturi de Iliescu si acum de Barbu si-a batut joc de noi. Acum noi toti ii platim datoriile, taxele si impozitele in timp ce oamenii simpli daca nu isi platesc taxele li se pune proprire pe conturi sau li se i-a din salariu. De cand hotaresc o gloata de ignoranti ce fac cu banii nostri. Barbu a mai bagat la puscarie niste oameni nevinovati, stati linistiti ca slugile care au votat vor infunda puscaria. Ar trebui sa luam atitudine si sa nu mai lasam toti borfasi in costume sa ne sfideze.