Bogdan BRATU a fost unul dintre salvatorii satelor înzăpezite din judeţul Teleorman

0
340

Cantitatea mare de zăpadă căzută într-un timp atât de scurt, şi într-un moment în care nimeni nu se mai aştepta, nu l-a prins pe directorul DRDP Craiova, giurgiuveanul Bogdan Bratu (Beche, pentru prieteni), nepregătit.

Astfel, acesta se poate lăuda, de departe, că a scos printre primii la lumină drumurile acoperite de zăpadă, şi nu s-a dat în lături nici de la a da o mână de ajutor pentru salvarea mai multor localităţi din judeţul Teleorman. El a acţionat însoţit de prefecţii de Olt şi de Teleorman.

Utilajele drumarilor conduşi de Bogdan Bratu au deschis  calea ambulanţei spre casa unei fetiţe, aflate într-o stare critică.

Iată, mai jos, câteva imagini ale intervenţiilor drumarilor conduşi de concetăţeanul nostru în satele din această zonă.

Nici pasagerii unui autocar rămas înzăpezit nu au avut de suferit, intervenţia promptă a drumarilor făcând ca totul să se termine cu bine.

Utilajele şi angajaţii DRDP Craiova au lucrat non-stop, intervenind şi la cazuri mai puţin obişnuite, iar concetăţeanul nostru s-a aflat, în permanenţă, în mijlocul acţiunii. Mai mult, misiunea la care s-a angajat, „niciun drum naţional blocat de zăpadă”, a fost dusă la bun sfârşit de Bogdan Bratu.