Acasă Actualitate Salariații Administrației Județene a Finanțelor Publice GIURGIU, s-au  aflat luni 28 august,...

Salariații Administrației Județene a Finanțelor Publice GIURGIU, s-au  aflat luni 28 august, timp de 3 ore, într-un nou ”protest spontan” în fața instituției!” Ce se va întâmpla în următoarele zile… (VIDEO)

0
569

După ce vineri, 25 august, salariații membrii de sindicat din Administrația Județeană a Finanțelor Publice GIURGIU, au avut un protest spontan, în urma protestelor generale manifestate la nivel de țară, în cadrul ANAF, luni, 28 august, protestul a continuat. 

Astfel, după cum ne declara Petre Pană, Liderul de sindicat Sed Lex Giurgiu, salariații din AJFP Giurgiu au continuat luni protestul spontan, încetând lucrul între orele  8.30 și 11.00. 

Nu noi am creat deficitul bugetar declarat în România. Politicul a fost cel care a distrus totul – ne-a mai spus liderul de sindicat al salariaților din Administrația de Finanțe Giurgiu, Petre Pană. Așa cum am fost anunțați, pe toată perioada protestului, salariații din Finanțe vor înceta lucrul zilnic între orele 8.30 și 11.00.

Liderul Sed Lex Giurgiu, Petre Pană, ne mai spunea că, în continuare, salariații din Finanțe, în fiecare zi vor înceta lucrul timp de 3 ore, până când se va lua o decizie.

În cazul în care Guvernul nu va fi de acord cu revendicările membrilor de sindicat la nivel de țară, se va declanșa greva generală – ne-a mai spus liderul de sindicat Petre Pană.

(Jurnal)

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com