Acasă Actualitate Sala Polivalentă „Chauncey Hardy” a găzduit duelul celor mai mici baschetbaliști giurgiuveni

Sala Polivalentă „Chauncey Hardy” a găzduit duelul celor mai mici baschetbaliști giurgiuveni

0
Sala Polivalentă „Chauncey Hardy” a găzduit duelul celor mai mici baschetbaliști giurgiuveni

În cursul zilei de miercuri, 20 aprilie, la Sala Polivalentă „Chauncey Hardy” din municipiul Giurgiu, cei mai mici jucători de baschet giurgiuveni, membrii ai cluburilor ACS BASCHET TEAM Giurgiu și ACS BASCHET 2016 Giurgiu au disputat primul lor meci de baschet după regulile unui meci profesionist.

A fost un meci intens, în cea mai mare parte a lui, la finalul căruia toți participanții și-au strâns camaraderește mâinile, unii fericiți că au câștigat, alții motivați să își ia revanșa data viitoare.

Însă pentru fiecare dintre ei a fost o experiență minunată, mai ales că au putut avea parte și de încurajările părinților, deoarece intrarea în sală a fost liberă.

Pasiunea pentru baschet și dragostea pentru micuții baschetbaliști sunt strâns legate de numele AS BASCHET TEAM GIURGIU, iar antrenamentele la care participă aceștia sunt reflecția carierei de jucător profesionist a antrenorului.

Implicarea acestuia se regăsește în programele de antrenament adaptate fiecărei grupe de vârstă. Și încă un lucru extrem de interesant, antrenorul cunoaște, mai ales în cazul grupelor mai mari pe care acesta le antrenează, care sunt problemele fiecăruia dintre elevii săi. Gradul de implicare și de performanță este strâns legat de starea sufletească a fiecăruia dintre jucătorii săi.

Răbdarea de care acesta dă dovadă m-a surprins într-un mod foarte plăcut la toate meciurile la care am participat și consider că acesta este un alt mare un atu al lui Marius Gâscă.

Concluzionând, felicit antrenorul și pe micuții câștigători și le urez mult succes în marea aventură a acestui sport spectaculos.

(Ana Magheru)

VREMEA

Giurgiu
câțiva nori
4.6 ° C
4.6 °
4.6 °
87 %
3kmh
11 %
joi
13 °
vin
17 °
sâm
19 °
Dum
19 °
lun
18 °