copy paste

Se pare că lipsa de proiecte reale și de inspirație sau poate de interes, i-a pus în această Campanie electorală, ajunsă la final, pe mulți dintre candidați în situații jenante, în care s-au trezit copiind unii de la alții logo-uri sau chiar importând  texte întregi… După ce Florian Nicolae s-a făcut de basm preluând fără jenă  un logo mai vechi al lui Noruț Sergiu Stănișteanu,  iată că alții au făcut copy-paste de pe unde au apucat , bazându-se pe ignoranța cetățenilor  și pe butada ”Mulți citesc, puțini cunosc !”  

Premiul plagiatorul Campaniei 2016  este însă fără îndoială unul dintre membrii PSRO Giurgiu , care  mai este și doctor. E vorba despre  dr. Radu Silviu Deliu, care în ziarul de campanie al Partidului  mai sus numit : ” Giurgiu Real” ( ce cu siguranță va dispărea  ca măgarul în ceață imediat după alegeri!),  vorbește  despre un așa zis ”Centru de Permanență”, un proiect similar  ( mai ales din punct de vedere al textului) , apărut în Jurnal giurgiuvean cu aproximativ  două săptămâni în urmă.  Candidatul independent  la funcția de consilier la Primăria Giurgiu, stomatologul Iulian Stoenescu, aborda  atunci  , ”in extenso”,   acest proiect al său…

Pentru a vă convinge de afimațiile noastre luați cele două texte și comparați-le , convingându-vă că sunt copiate cuvânt cu cuvânt! În urma acestei constatări nu ne rămâne altceva de făcut decât să-i ”copiem” la rândul nostru celebra replică  președintelui Băsescu : Să-ți fie rușine Dinu Patriciu… spunând la rândul nostru : ”- Să vă fie rușine domnule doctor Deliu ! Chiar în acest mod doriți să deveniți consilier?”

(Jurnal)