Cum și-a negociat Florian Nicolae șansele de candidat la Primărie, și ce-a promis în schimbul voturilor…

1
284

received_509458212566764

 

 

 

 

 

 

În data de 9 martie 2016, la sediul UNPR al județului Giurgiu a avut loc o petrecere dedicată atât zilei de 8 martie (Ziua Femeii )  deși se consumase  cu o zi înainte,  cât și „Ziua Bărbatului” ( cunoscută până de curând ca sărbătoarea celor  44 de pahare). 

Chiar dacă această petrecere s-a dorit una privată, doar între membrii de partid ai UNPR, alături de o parte dintre simpatizanții acestuia,   nu mică  le-a fost mirarea gazdelor când , în jurul orei 21.00,  s-au trezit la ușă cu deputatul Florian Nicolae ,  cu brațele încărcate de  flori pentru doamnele UNPR-iste…

Fostul social democrat, proaspăt vopsit în liberal nu s-a jenat să împartă el însuși  flori, nefiind de data aceasta încadrat de însoțitorii săi obișnuiți,  din subordine,  zâmbind cu generozitate  în fața aparatelor de fotografiat  și pupându-se de zor cu viitorul său contracandidat , George Costache,  așa cum se observă în fotografia de mai sus.  

Știut fiind că Floricel Nicolae nu face niciodată nimic pe gratis, și că în spatele fiecărui gest al său se află un interes , evident că staff-ul de partid a dorit să afle ”care este scopul și durata vizitei!”  De ce și-ar dori  deputatul liberal să facă  declarații de iubire membrilor UNPR? Era vorba de încă un exercițiu de Traseism politic sau despre  un act de prostituție fățișă? Iată întrebările ce nu le dădeau pace participanților la sărbătoare..

Ulterior  s-a aflat  că de fapt intenția deputatului era aceea de a propune staff-ului UNPR Giurgiu să renunțe la candidatura la Primăria Giurgiu, sprijinindu-l pe el pe această funcție.  Evident că exista și o recompensă. Deputatul le-a promis liderilor UNPR că  dacă îi vor netezi drumul spre Primărie vor obține de la el  câteva posturi de consilieri…Darnic om , deputatul nostru și plin de curaj, gata oricând de a-și învinge adversarii cu cadouri, cu sugiuc, rahat și apă rece. Pe ăsta vreți să-l votați duminică, dragi concetățeni?  

(Jurnal)