S-au stabilit duelurile din semifinalele Cupei României. Dinamo – FCSB, capul de afiş

0
128
Tragerea la sorţi a partidelor din semifinalele Cupei României la fotbal, sezonul 2019-2020, desfăşurată miercuri, 10 iunie, la Casa Fotbalului din Bucureşti, a stabilit următoarele confruntări în penultimul act al competiţiei:
  • Sepsi OSK Sf. Gheorghe – CSM Politehnica Iași
  • Dinamo Bucureşti – FCSB
Cele două manșe ale semifinalelor Cupei României vor avea loc pe 24 iunie, respectiv 8 iulie. Programul complet va fi stabilit și comunicat ulterior pe site-ul frf.ro.
La jocurile disputate în manşă dublă, dacă după disputarea celor două jocuri egalitatea se menţine (la puncte şi golaveraj), golurile marcate în deplasare contează dublu, fiind declarată câştigătoare echipa cu cel mai bun golaveraj. Dacă şi în aceste condiţii egalitatea persistă, se vor aplica  prevederile art.30.9 din ROAF: loviturile de departajare din puncul de la 11 metri
Până la finalul sezonului 2019-2020, echipele participante în Cupa României vor putea efectua 5 înlocuiri pe toată durata desfășurării jocului. Pentru a nu fi afectată cursivitatea jocului, acestea vor fi realizate în cel mult trei momente de întrerupere a partidei.
(Ion I.)