646x404                                Alibec:  – Bă fraților, după cum văd,  una vorbim și alta fumăm …! 

 

Vestea acestui  transfer neașteptat, al anului, în fotbalul românesc  care i-a luat pe mulți pe neașteptate a durat cât durează de obicei o minune la români…adică 3 zile!  În concluzie Denis Alibec rămâne să joace în continuare la Giurgiu!  La rândul său, Gigi Becali, finanţatorul Stelei, a precizat că a discutat cu cei de la Astra Giurgiu şi că aceştia şi-au schimbat pretenţiile.

Alibec, cred  că nici el nu ne mai interesează. Nu ştiu, dar nu cred că ne mai interesează. Le-am spus celor de la Astra: ‘Băi, voi v-aţi sucit!’. Ei au zis să vedem, să lăsăm actele aşa. Să vedem că poate mă sucesc şi eu. Se mai întâmplă să vrei să faci ceva şi să te răzgândeşti. Se întâmplă, e momentul, la mine e momentul…”, a declarat Gigi Becali la DigiSport.

Oferta iniţială a Stelei pentru Alibec a fost de 1,5 milioane de euro, sumă cu care giurgiuvenii păreau să fie de acord. Preşedintele Dani Coman a anunţat însă duminică, înaintea meciului cu Viitorul, că situaţia financiară a clubului din Giurgiu  s-a stabilizat ceea ce înseamnă că   Astra nu mai este forţată să vândă jucători pentru a se putea susţine.

(Jurnal)

 

1 COMENTARIU