Jurnal giurgiuvean
Acasă Actualitate S-a declanşat “isteria” documentaţiei pentru licitaţiile locurilor de parcare

S-a declanşat “isteria” documentaţiei pentru licitaţiile locurilor de parcare

1
S-a declanşat “isteria” documentaţiei pentru licitaţiile locurilor de parcare

Depunerea dosarelor pentru licitaţia pentru locurile de parcare de domiciliu a fost anunţată, de către Primăria Municipiului Giurgiu, încă din data de 2 august. Cu toate acestea, „febra” achiziţionării de documente a început încă de la jumătatea lunii iulie, în special cele care vizează Certificat fiscal eliberat de Direcţia de Impozite şi Taxe Locale Giurgiu, din care să reiasă că nu figurează cu datorii la bugetul local.

În cele aproape 30 de zile de când s-a demarat eliberarea acestor documente, la DITL Giurgiu s-au emis peste o mie de certificate fiscale pentru persoane fizice şi alte 20 pentru persoane juridice.

La nivelul municipiului, înregistrate ca vehicule pentru care se plătesc impozite sunt aproximativ 17.000 de autovehicule ale persoanelor fizice, cărora li se mai adaugă aproape 4.500 ale persoanelor juridice.

Cât priveşte numărul de locuri de parcare de domiciliu pentru care se vor „lupta”, începând cu 25 august, giurgiuvenii, identificate au fost, conform informaţiilor furnizate de Primăria municipiului Giurgiu, un număr de aproximativ 4000 de locuri, cărora li se adaugă cele aproape patru sute de locuri de parcare din parcările publice.

(Anna Lincă)

1 COMENTARIU

VREMEA

Giurgiu
cer fragmentat
12 ° C
12 °
12 °
47 %
2.8kmh
54 %
vin
12 °
sâm
20 °
Dum
18 °
lun
17 °
mar
15 °