Surse apropiate Direcției Agricole Județene Giurgiu ne-au informat de faptul că fostul director al instituției, Stelea Coșoi, își dorește cu tot dinadinsul să revină la conducerea instituției. Iată de ce, conform acelorași surse, fostul director al DAJ  umblă cu tot felul de șopârle pentru a-și înlesni revenirea, măcar pe funcția de director adjunct deși în recentul mandat de director al Direcției, nea Stelică a cochetat  ”en fanfare” cu Partidul Social Democrat.

Mai mult, se pare că nea Stelică a bătut și pe la ușile altor partide aflate în alianță cu cel aflat la Guvernare, promițând probabil verzi și uscate, doar, doar o primi cadou funcția de director adjunct.

Numai că actuala conducere pare că nu prea își dorește să facă echipă cu Stelea Coșoi, din cauza caracterului său duplicitar, susțin unele voci.

Din aceleași surse am aflat că ros de această obsesie ca de un pantof nepotrivit ca mărime, fostul director al DAJ Giurgiu agită și provoacă oamenii la scandal, pe tema programului de sprijin pentru tomate. Gurile rele spun chiar că nea Stelică îi instigă la revoltă, sugerându-le să organizeze un miting.

Scopul invocat de pofticiosul de funcții publice, pentru organizarea acestui protest public, este acela ca solicitanților acestui program să nu li se mai  ceară – la momentul depunerii dosarului pentru ajutor  –  copii după registrul agricol.

Explicația populistă oferită de el este aceea că fermierii nu mai au timp să își finalizeze dosarele și, în acest fel, nu mai pot prinde finanțarea în cadrul acestui program.

O atitudine, pe care noi considerăm că nu este deloc fair-play, afișată față de colegi, de instituția la care Stelea Coșoi lucrează, ce vine tocmai din partea unuia care  jinduiește acum, la  postul de director adjunct. Rușinică domnule Coșoi, Ruși-niiiică!

(Jurnal)