O scenă care stârnește râsul, dar care numai amuzantă nu este gândindu-ne ce urmări ar fi putut avea, este cea petrecută deunăzi, când ISU au trimis 10 autospeciale la un incendiu izbucnit la Spitalul de Psihiatrie din Craiova.

Nu toate 10, însă, au ajuns în locul unde oamenii încercau să se salveze. Ca în povestea cu 10 negri mititei…acolo au ajuns doar trei!  Firesc ăștia de la ISU au avut de spus jurnaliștilor, niște chestii  idioate în loc de scuze, pentru a salva situaţia.

Ceea ce nu au spus, însă, reprezentanţii ISU a fost că din cele două subunităţi de intervenţie, doar una a ajuns la locaţia corectă. Una singură…Bă ești prost? Ba trei dintre autospeciale au nimenit în curtea unui alt spital, cel de Pediatrie Copii!

Vă dați seama ce figură au făcut pompierii când au ajuns în curtea unui spital în care nu ardeau decât chiștoacele unora care tocmai terminaseră de fumat?!

Oamenii s-au dat jos din mașini, s-au scărpinat în cap,
s-au uitat ”luuuung” la clădire după care probabil s-au  întrebat :

”Bă care dracu ne-ai ascuns incendiul ăsta…?”  După care, pompierii  s-au întors la unitate să termine partida de table pe care tocmai o începuseră când a sunat alarma…

E țara plină de Dorel, vă zic, oameni buni…!

(City Zevzec)