România, lider mondial…! Dar să vedeți la ce!

0
162

În sfârșit România este lider mondial la ceva! Cifra de afaceri în industria de videochat depășește deja 100 de milioane de euro. Statistici recente arată că România a devenit lider mondial în această afacere, legală şi profitabilă, din care câștigă atât patronii, cât și statul care încasează taxele.

Cele mai multe colaborări sunt cu studente, tinere până în 30 de ani. Se câștigă  mii de euro  sau dolari pe lună. La început, poți ajunge la venituri de pâna la 1.000 de dolari pe lunaă, după ce câstigi experienta si stii exact ce anume ai de facut in fata camerei video, poti ajunge la sume cuprinse între 3.000 si 5.000 de dolari. sau  cel puțin acestea sunt sumele declarate de către un studio  recunoscut în domeniu.

De unde sunt cei mai mulți clienți

Clienții sunt din Marea Britanie, Canada, Franta, Italia, Germania, Norvegia, Elvetia sau Statele Unite ale Americii. Acestea sunt tarile în care sunt exportate prestatiile artistice ale fetelor.

Cei mai atrasi de romancele focoase par a fi străinii care dau bani grei pentru momentele de show virtual. Care sunt implicațiile la nivel social, psihologic care sunt costurile emoționale în timp pe care aceste fete le vor suporta doar psihologii le pot decodifica.

 

(Jurnal)