Rezultatele sferturilor de finală din Cupa României, faza județeană, la FOTBAL

0
540

Cel mai așteptat duel al sferturilor de finală din Cupa României, faza județeană, a fost cu siguranță cel dintre liderul seriei Nord, AFC Singureni (foto), și ocupanta locului 3, FC Bolintin Malu Spart, care s-a încheiat cu victoria celor de la Singureni, scor 2-0.

                                      Foto: AFC Singureni

Duelul dintre Singureni și Bolintin Malu Spart ne-a oferit 3 episoade în acest sezon competițional, două în campionat și unul în Cupa Românieit. Primul meci a avut loc în etapa a 6-a a sezonului regular și s-a jucat pe terenul celor de la Bolintin Malu Spart.

Fotbaliști din Singureni s-au impus atunci cu 1-0. Următoarea confruntare a avut loc în etapa a 14-a din tur, la Singureni, unde echipa manageriată de Cristi Răgălie i-a umilit pe cei din Bolintin Malu Spart cu 5-0.

În sferturile Cupei României , tot la Singureni,  s-a impus echipa din Singureni, cu 2-0, goluri marcate de Fluerică și Nechita.

Iată rezultatele înregistrate în Serturile de Finală ale Cupei României, faza pe județ (echipele subliniate s-au calificat în semifinale):

1.Dunărea GIURGIU   – Gloria Comana :    2-2, 6-3 după loviturile de departajare

2.Axi Adunații Copăceni – Giganții Vărăști : 1-3

 3.AFC Singureni – FC Bolintin Malu Spart :   2-0

4.Luceafărul Trestieni – Silver Inter Zorile :     1-0

––––––––––––––––––––––––

În semifinale se vor întâlni:

Dunărea Giurgiu  –  AFC Singureni

Luceafărul Trestieni  –  Giganții Vărăști

Data de disputare a jocurilor va fi anunțată în timp util…

(Ion Ion)