Rezultatele privind candidatura Inspectoratului Școlar Județean Giurgiu pentru obținerea acreditării ”Erasmus+”, vor fi publicate la începutul acestui an!

0
693

 

            În data de 17 octombrie 2022,  în cadrul programului ERASMUS+, s-a depus candidatura  pentru obținerea ,,acreditării ERASMUS+”  (Acțiunea Cheie 1 – proiecte de mobilitate) a Inspectoratului Școlar al județului Giurgiu.

După cum ne preciza inspectorul general al IȘJ Giurgiu, prof. Ion Ghimpețeanu, pentru asta se va  crea un consorțiu școlar din 12 unități de învățământ  provenite din zone dezavantajate, care au elevi care aparțin grupurilor vulnerabile.

Rezultatele privind această candidatură vor fi publicate la începutul anului 2023. Menționăm că în anul școlar 2021-2022 două unități de învățământ din județul Giurgiu au obținut titlul de ,,Școală europeană” – ne mai spunea profesorul Ion Ghimpețeanu.

La momentul actual în județ există 4 unități de învățământ care dețin acest titlu, grație proiectelor Erasmus pe care le-am implementat în ultimii ani școlari – a mai menționat inspectorul general, prof. Ion Ghimpețeanu.

(Jurnal)