Rușinos! Aproape jumătate din profesorii ce au susținut examenul de titularizare , în județul Giurgiu, au obținut note sub 5!

1
227
titularizare_2014_proba_scrisa_67259700Miercuri, 27 iulie, au fost afișate rezultatele la examenul de titularizare susținut de dascălii giurgiuveni săptămâna trecută. Astfel, din cei 144 de candidați prezenți, doar 31 au reușit să obțină minimum nota 7 (nota minimă de trecere), 52 între 5 și 6,99, iar restul sub nota 5.
 
Aceste rezultate, asemănătoare de altfel cu cele de anul trecut, denotă, din păcate, un nou eșec în sistemul de învățământ giurgiuvean, în condițiile în care abia un sfert dintre candidați a reușit promovarea.
Precizăm că în județul Giurgiu există disponibile în prezent 52 de posturi/catedre titularizabile, 100 de posturi pentru învățământul primar și preșcolar pentru suplinire și 1310 fracțiuni de catedre.
Citiți în cotidianul Jurnal giurgiuvean de vineri 29 iulie ce spun reprezentanții Inspectoratului Școlar Giurgiu despre acest eșec lamentabil al profesorilor giurgiuveni. Care sunt cauzele și ce rămâne de făcut în continuare…
(Teodora Nicolau)

1 COMENTARIU