Claudiu, tânărul căruia campionul mondial de box, Mihai Leu, i-a făcut o surpriză de Crăciun (în anul 2019) oferindu-i, prin intermediul „Jurnalului giurgiuvean”, o pereche de mănuși de box „profi”, cu autograful său, a terminat clasa a X-a. Și nu oricum, ci cu media 9,80. Acum, se bucură de o binemeritată vacanță la Iași, alături de cea care i-a fost alături după decesul tatălui (și care a și obținut, de altfel, tutela adolescentului): profesoara sa de geografie, Anca Chițu.

Am trecut cu bine de perioada de stare de urgență, ne acomodăm acum și cu perioada de stare de alertă, încercăm să respectăm regulile, pentru că știm că o facem în primul rând pentru siguranța noastră. În starea de urgență am învățat, dar ne-am și distrat…Am jucat chiar tenis de masă, pe masa din sufragerie”, povesteau, într-o discuție telefonică purtată cu reporterii „Jurnal giurgiuvean”, cei doi.

Desigur, imediat ce situația i-a permis, Claudiu și-a reluat antrenamentele (respectând, de asemenea, regulile stării de alertă), la sală, și muncește din greu pentru a recupera timpul pierdut. La loc de cinste sunt, în continuare, mănușile primite de la campionul mondial Mihai Leu, și visează la ziua în care va ridica și el, deasupra capului, centura de campion mondial.

Le mulțumesc încă o dată tuturor celor care s-au implicat în a mă sprijini, și, sper că nu i-am dezamăgit…De aceea, muncesc în continuare, și la școală, și la sala de antrenament, pentru a nu dezamăgi, pentru a confirma speranțele care s-au pus în mine”, ne mai spunea Claudiu.

(Jurnal)