„Jurnal giurgiuvean” și campionul mondial de box, Mihai LEU, parteneri în sprijinirea unui tânăr pugilist giurgiuvean (FOTO/VIDEO)

0
849

Așa cum scriam cu ceva timp în urmă, lui Claudiu, adolescentul îndrăgostit de box căruia, de curând, i-a decedat tatăl, a primit un prim dar de Crăciun, ca o primă împlinire a visului său: Lucian Spiridon, administratorul Complexului Sportiv SPY GYM din municipiu, i-a oferit tânărului pugilist giurgiuvean un abonament gratuit la antrenamente, la sala pe care o conduce. 

Impresionat de povestea lui Claudiu, campionul mondial de box, primul la „profesioniști” pe care l-a avut România, celebrul Mihai Leu, s-a oferit să joace rolul unui „spiriduș” al lui Moș Crăciun. Întrucât tânărul pugilist giurgiuvean își dorea o pereche de mănuși de box, Mihai Leu a răspuns imediat apelului „Jurnalului giurgiuvean”  și i-a oferit o pereche de mănuși cu semnătura lui…și cu speranța că tânărul giurgiuvean îi va călca pe urme. 

Mă bucură faptul că aveți un asemenea copil în micul dvs oraș. Un dar simplu, dar din suflet din partea mea, către Claudiu, și cu speranța că va deveni un campion, într-o zi. Îi promit că îi voi urmări cariera, și că îl voi sprijini, în măsura posibilităților, și atunci când va avea nevoie de un sfat, îi garantez că i-l voi da”, a declarat, pentru „Jurnal giurgiuvean”, campionul Mihai Leu. 

Odată cu darul venit de la marele Mihai Leu, și redacția „Jurnal giurgiuvean” i-a oferit un dar lui Claudiu, cu promisiunea, de asemenea, că îl va  sprijini în continuare. 

Înainte de a ne despărți, tânărul pugilist giurgiuvean a ținut ca, imediat după ce și-a probat mănușile de box, să transmită un mesaj către cel care i-a împlinit visul de a-și continua pasiunea: