Revolte de stradă ce pot bloca traficul autovehiculelor în punctele de Frontieră Giurgiu și Calafat! Cresc timpii de așteptare…

0
193

În cursul zilei de marți, 10 mai, autoritatile de frontiera bulgare au informat că din cauza unor proteste spontane ale transportatorilor bulgari, desfășurate pe teritoriul Bulgariei, traficul autovehiculelor prin unele puncte de frontieră de la graniţa cu Bulgaria este afectat.

Astfel, în PTF Giurgiu si PTF Calafat, pe sensul de ieşire din România şi intrare în Bulgaria, traficul este îngreunat, fapt ce poate conduce la o creştere a timpilor de aşteptare, în mod special la automarfare.

Recomandăm tuturor persoanelor care doresc să tranziteze frontiera româno-bulgară prin punctele de frontieră mai sus amintite, să utilizeze şi celelalte puncte de trecere a frontierei de la graniţa cu Bulgaria, astfel încât să se evite aglomerarea doar a celor două puncte de trecere.

Totodată, pentru a veni în sprijinul participanților la trafic, recomandăm utilizarea aplicației Trafic on-line, care este disponibilă pe site-ul Poliției de Frontieră,  www.politiadefrontiera.ro.

Poliţia de Frontieră Română lucrează la capacitate maximă astfel încât controlul de frontieră să se desfăşoare cu operativitate în condiţiile actuale.

La încetarea situaţiei ce a generat îngreunarea traficului la frontieră şi reluarea acestuia în condiţii normale, publicul va fi informat printr-un comunicat de presă şi totodată, vor fi dispuse măsuri de suplimentare a personalului astfel încât formalităţile de frontieră să se desfăşoare fluent.

(Jurnal)