REVOLTĂTOR! ”Guvernul   a introdus Taxa pe Coronavirus!”

0
309

 Aceasta este declarația lui Marcel Ciolacu, făcută pe pagina sa de facebook.

A dat 290.000 de amenzi, dar a efectuat doar 175.000 de teste și nu știe nimeni încă numărul exact al persoanelor testate. AMENZI în valoare de 570 de MILIOANE de lei! –   scrie președintele PSD, Marcel Ciolacu, pe facebook-ul personal.

Amenzi date la grămadă, după bunul plac! Una e să-i sancționezi pe cei care riscă să răspândească virusul, alta e să cauți nod în papură pentru a realiza planul de amenzi prestabilit!

Când dai 290.000 de amenzi, cu mult mai mult decât testele de coronavirus efectuate, iar când valoarea lor depășește sumele alocate pentru echipamente de protecție pentru cadrele medicale, înseamnă că Guvernul nu și-a făcut deloc treaba și a pus toată presiunea pe cetățeni!

Când nivelul maxim al amenzilor din România e cel mai mare din Europa, de 6 ori salariul mediu net, iar totalul sancțiunilor aplicate ajunge la 570 milioane lei, depășind impozitul pe profit colectat în același interval, nu mai e vorba doar de contravenții, ci de o Taxă mascată prin care Guvernul PNL își acoperă gaura pe care și-a dat-o singur în buget, prin modul catastrofal în care a gestionat economia! – a mai  scris Marcel Ciolacu, joi, pe pagina sa de Facebook.

(Jurnal)