Cu doar câteva zile în urmă, publicam, pe site-ul nostru, o imagine primită de la un cititor al „Jurnalului giurgiuvean”, în care atenția ne era atrasă asupra unei autoutilitare a Ministerului de Interne (în speță, a Poliției), parcată în colțul unei străzi. 

Luând legătura cu cei din conducerea Poliției Rutiere, aceștia ne-au explicat că imaginea nu este tocmai clară pentru a se constata cine este cel care a condus acea autoutilitară, mai cu seamă că acestea sunt conduse, prin rotație, de toți angajații MAI – IPJ sau Poliția Municipiului Giurgiu. 

Mai mult, aceștia ne-au mulțumit pentru inițiativa rubricii „Mitocanii parcărilor”, întrucât aceasta nu își dorește neapărat să arate cu degetul spre cineva anume, ci doar să semnaleze nereguli (asupra cărora, de multe ori, chiar polițiștii giurgiuveni s-au autosesizat), dar, mai ales, să se încerce o disciplinare a participanților la trafic. 

În continuare, îi așteptăm pe cititorii noștri să ne semnaleze neregulile pe care le întâlnesc atât în deplasările lor, cât și cu alte ocazii.

N.B. – Referitor la textul atașat materialului anterior, facem precizarea că cetățeanul care ne-a transmis această știre își asumă în totalitate responsabilitatea asupra textului și afirmațiilor făcute în cadrul comentariilor apărute pe facebook.  

(Jurnal)