Retrospectiva turului Ligii a IV-a, Giurgiu. Dunărea Giurgiu, campioană de toamnă (I)

0
228

Unii se pot mira când văd clasamentul Seriei de Sud din Liga a IV-a giurgiuveană. Dunărea Giurgiu a terminat turul pe primul loc având cifra 0 în dreptul înfrângerilor şi doar 4 goluri primite pe parcursul a 10 meciuri. Sub ea se află Victoria Adunații Copăceni şi Giganții Vărăști, principalele favorite la câștigarea campionatului.

Pentru acest lucru responsabil este directorul și managerul clubului, prof. Mirel Marin care a ştiut să ţină grupul unit, dar şi jucătorii care au atacat cu entuziasm şi determinare fiecare meci şi nu au cedat, în ciuda unor probleme de pe teren.

O bilă albă merge, însă, la primarul Giurgiului, Adrian Anghelescu şi asta pentru promisiunile sale onorate.

Un lucru vreau să mai remarc și anume managementul profesionist al celor de la Dunărea Giurgiu.

Directorul și managerul prof. Mirel Marin (foto) ne declara:

„Într-un timp relativ scurt la Giurgiu s-a creat o adevarată familie între conducere, echipa tehnică şi lotul de jucători. Personal sunt mulţumit de evoluţia fotbaliştilor noştri, dar mai ales de atitudinea lor, pe parcursul turului nefiind probleme de indisciplină în cadrul lotului. În luna noiembrie am terminat turul de campionat pe locul 1 la o diferență de 3 puncte de locul 2.

Echipa noastră traversează o perioadă frumoasă, în care rezultatele pozitive au primat, făcând ca după 10 etape de campionat să ne clasăm pe locul I cu o zestre de 28 de puncte. Băieții au dat dovadă de mult caracter, de multă dorință de a câștiga fiecare meci în parte, de foarte multă ambiție. Vreau ca pe această cale să mulțumesc tuturor celor care ne susțin.”

După un tur de campionat foarte bun, în care practic s-au distrat cu celelalte echipe, fotbaliștii de la Dunărea vor intra după meciul de Cupa României într-o binemeritată vacanță.

Dunărea Giurgiu a reuşit să realizeze performanţa de a nu pierde niciun meci în turul campionatului, fiind singura grupare din Liga a IV-a giurgiuveană, care nu a gustat din cupa amară a înfrângerii în actualul sezon.

(Costel Spînu)