Reținut de poliție după ce a accidentat doi copii și a fugit de la locul accidentului. Ce surpriză au mai avut polițiștii…

0
1048

Un bărbat  din județul Giurgiu a fost reținut după ce a lovit cu maşina doi copii aflați pe bicicletă și  a fugit de la locul accidentului!

Polițiştii l-au prins la scurt timp pe autorul evenimentului rutier. Bărbatul a refuzat să sufle în etilotest şi nu a acceptat  prelevarea de probe biologice.

Accidentul a avut loc cu două zile în urmă ( 3 august), ora 23.36, pe D.J. 412, în localitatea Colibași ( județul Giurgiu).  În urma acestuia  a rezultat rănirea a doi minori, de 14 și 15 ani, ambii din comuna Gostinari.

      Din primele cercetări, a reieșit faptul că,  bărbatul, în vârstă de 33 de ani, din localitatea Varlaam, comuna Adunații-Copăceni (  județul Giurgiu), în timp ce conducea un autoturism, nu ar fi păstrat distanța laterală suficientă față de cei doi minori, care se deplasau pe bicicletă, respectiv scuter, intrând în coliziune cu aceștia.  Ulterior, autorul  ar fi părăsit locul producerii accidentului, fără încuviințarea polițiștilor.

      Cei doi minori au fost transportați la un spital din municipiul București, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

      De asemenea, în urma verificărilor efectuate în baza de date, polițiștii au avut surpriza să constate că bărbatul în cauză figurează cu dreptul de a conduce suspendat, încă din luna februarie 2021.

Pe baza probatoriului administrat sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, conducerea unui vehicul de către o persoană având dreptul de a conduce suspendat și refuzul conducatorului unui vehicul de a se supune prelevării de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, a fost reținut, pentru 24 de ore.

Astăzi,  autorul accidentului  va fi prezentat instanței de judecată, cu propuneri procedurale.

(Jurnal)

sursa foto: youTube