Sighișoara Cioabă -„Regina romilor”, acuzată de evaziune fiscală și spălare de bani!

0
474

 

Foto: Regele Dorin Cioabă și Regina Sighișoara au fost ”umflați” cu mascații și urcați în duba Poliției…

Poliţiştii au percheziţionat miercuri ( 13 septembrie), dimineaţă una dintre locuinţele auto-intitulatului rege al romilor, Dorin Cioabă. O căutau pe soţia acestuia, care este anchetată alături de alte zeci de persoane.

Miercuri seară, Dorin Cioabă a fost  și el reținut. Procurorii îi acuză de evaziune fiscală și spălare de bani. Prejudiciul depășește 5 milioane de euro. 

În ultimii ani, Sighişoara Cioabă, nevasta lui Dorin Cioabă, a fost acuzată că a înşelat mai multe societăţi comerciale şi că a tras în piept până şi statul român. Tocmai de aceea, în calitate de administrator al unor societăţi comerciale, a fost dată în judecată, pe rolul instanţelor aflându-se mai multe procese.

Regele Dorin Cioabă a fost escortat de poliţişti la audieri, după ce pe numele lui s-a emis un mandat de aducere pentru a da o declaraţie, în calitate de martor, în dosarul soţiei. Imediat, sediul poliţiei a fost luat cu asalt de aproximativ 40 de supuşi ai regelui romilor, care au crezut, probabil, că îi vor impresiona pe oamenii legii.

Întrebaţi care este scopul vizitei în număr atât de mare, personajele din „regatul” lui Cioabă au susţinut că se află acolo absolut întâmplător şi că vor toţi să solicite preschimbarea permiselor auto ?!!

Cu această ocazie am aflat că regele este și avocat oferindu-și serviciile pentru a-și apăra regatul și regina .

 Mantia de rege va fi înlocuită cu roba de avocat procurată probabil de la un magazin de costume tematice.

Vom urmări cu interes acest proces anunțat,   în care am putea avea  surpriza să aflăm că printre  membrii  familiei regale o fi  și vreun puradel pe nume Judecătorul.

(Jurnal)