csw6lpdwuaamhip1Fanii muzicii anilor 1980 își aduc cu siguranță aminte de vedeta pop Janet Jackson, sora celebrului și regretatului Michael Jackson. De curând Janet  a născut primul său copil – un băiețel – la vârsta de 50 de ani, după cum a informa marți revista Billboard, citând publicistul cântăreței.

Janet Jackson și soțul său, Wissam Al Mana, sunt încântați să anunțe venirea pe lume a fiului lor, Eissa Al Mana”, a precizat publicistul, citat de DPA, adăugând că vedeta a avut o naștere fără probleme, iar în prezent se odihnește după travaliul sarcinii.

De precizat că artista își amânase turneul său mondial „Unbreakable” în luna aprilie a anului trecut, explicând fanilor că ea și Al Mana doresc să se dedice vieții de familie. Janet intenționează să își reia turneul întrerupt anul trecut, însă pe moment nu au fost stabilite date pentru concerte.

Sora regretatului superstar pop Michael Jackson a avut  o carieră muzicală de succes, cu șapte albume ajunse pe primul loc în topuri și cinci premii Grammy.

Vedeta se află  la al treilea său mariaj, fiind căsătorită cu miliardarul qatarez Al Mana din anul  2012.

(Jurnal)