„În perioada aceasta, putem spune că există două categorii de copii. Cei care și-ar fi dorit ca vacanța de vară să nu se termine niciodată și cei care abia așteaptă să se reîntâlnească cu profesorii și colegii.
Dacă ne gândim la părinți, aici vorbim despre o singură categorie. Părinți preocupați de cumpărarea ghiozdanelor, caietelor, cărților, penarelor și lista poate continua la nesfârșit. Dar ce poți face ca mamă și ca tată când realizezi că lista cu toate rechizitele depășește bugetul familiei? La asta ne-am gândit și noi când am hotărât să dăm o mână de ajutor celor care au întâmpinat probleme în pregătirea ghiozdanului pentru noul an școlar. Zeci de părinți din municipiu sunt acum liniștiți pentru că ghiozdanul copiilor este complet, iar școlarii se pot bucura în voie de ultimele zile de vacanță știind că nu o să le lipsească nimic de pe bancă!”, a scris, pe contul său de socializare, președintele organizației județene ALDE, Toma Petcu.

Astfel, sâmbătă, 7 septembrie, reprezentanți ai organizației județene au vizitat mai multe familii, pentru copiii cărora au adus ghiozdane complet echipate, astfel că aceștia vor putea începe noul an școlar fără teama că le va lipsi vreun caiet sau alte lucruri necesare din ghiozdan.

(Jurnal)