Răzvan CUC , ”tăvălit” de premier în ședință de Guvern! Tudose declară că nu mai are ”pic de încredere” în ministrul Transportului! (VIDEO)

0
404

În ultima ședință de Guvern, Ministrul transporturilor, Răzvan Cuc, a fost  tăvălit serios de către premierul Mihai Tudose.

Premierul  a declarat  că nu mai are încredere în ceea ce spune, ministrul Transporturilor. Reproşurile  au plecat de la prestaţia conducerii Tarom, după care au ajuns la pierderile fabuloase ale CFR-ului  şi s-au încheiat cu felul în care sunt  controlate lucrările pe diverse tronsoane de autostradă din țară.

De precizat că ministrul transporturilor, Răzvan Cuc, a devenit în ultima vreme ţinta predilectă a şefului guvernului când vine vorba de nemulţumiri.

 Tudose i-a reproșat faptul că a făcut numiri la conducerea mai multor societăți subordonate Ministerului pe care-l conduce, oameni  ce dovedesc incompetență, aducând pierderi însemnate Companiei, după cum insinua premierul. Tudose reproșa  și salariul pe care directorul general al TAROM  îl încasează, lună de lună,  (6.398 de euro) în contextual unor pierderi însemnate.

Urmărește o parte din  dialogul  lui  Mihai Tudose  cu Răzvan Cuc, din debutul şedinţei de guvern…

Mihai Tudose: Domnule ministru Cuc, acum trei săptămâni v-am întrebat de ce i-aţi prelungit mandatul cu patru luni celui de la TAROM. Mi-aţi spus că vă asumaţi, că aveţi încredere în el şi că ştie ce are de făcut. Aşa este?

Răzvan Cuc: Da, domnule prim ministru…

Mihai Tudose: Mulţumesc. Păi, eu să înţeleg că aveţi încredere în el şi împreună formaţi o echipă care îşi asumă ce e acolo? 104 milioane pierdere pe şase luni? CFR Marfă – pierdere, CFR Călători – pierdere. Înţeleg că este o echipă foarte bună, dar nu mergeţi în direcţia care trebuie.

Răzvan Cuc: Bun…

Mihai Tudose: Nu ştiu ce vedeţi bun în asta.

Răzvan Cuc: Va urma şi o serie de evaluări ale personalului de la TAROM şi, bineînţeles, şi disponibilizările care se impun în perioada următoare.

Mihai Tudose: Daţi-mi voie să nu vă cred. Nu mai am pic de încredere în ce îmi spuneţi pe tema asta. Adică după ce avem pierderile astea, după ce mai luăm avioane, ultimul punct pe care îl aveţi în vedere este să faceţi o analiză a funcţionării, e eficienţei…Păi cu aia trebuia să începeţi, domnule ministru.

Răzvan Cuc: Eu vă amintesc că noul management de la TAROM s-a instalat în luna februarie.

Mihai Tudose: Vreţi să o luăm aşa, defalcat, pe luni? Vom avea şi o altă discuţie pe tema asta, personală, poate şi cu managerii de acolo. (preluare după TVR)

(Jurnal)