Câinele moare de drum lung și un blog-site local de grija… OJPC Giurgiu!

0
278

Un blog-site local, obscur, cu câțiva Neica Nimeni plătiți  de o formațiune de partid, şi-a permis să ne urecheze (cred ei!), pentru că am fi îndrăznit să îi  considerăm pe inspectorii Oficiului Județean de Protecție a Consumatorului Giurgiu, vinovaţi de  cele două incidente grave produse în Bâlci, în zilele de 11 și respectiv  13 august, incidente ce se puteau termina cu adevărate tragedii. Da, stimabililor, o facem cu simț civic , şi, spre deosebire de voi (nu că ne-ar interesa foarte tare cine sunteţi şi ce vreţi, de fapt), în favoarea celor scrise , noi avem și DOVEZI.

Dacă OPC-ul  pe care îl apăraţi cu atâta înverşunare şi-ar fi făcut treaba, nu s-ar fi ajuns aici. Dar  instituția despre care vorbim nu şi-a făcut-o, ba, mai mult, s-a încăpăţânat să nu colaboreze cu celelalte instituţii, conform rapoartelor prezentate de celelate instituții.

Spre deosebire de acest  blog-site, în care nimeni nu-şi asumă „paternitatea” materialelor , la noi există responsabilitate, ca  dovadă este  faptul că existăm , nicidecum nu ne furișăm ca șobolanii prin haznalele din care vă hrăniți.

Deocamdată ne oprim aici, nu de frică, ci de lehamite, însă nu înainte să le amintim scribilor de ”poveste”, proverbul cu Câinele moare de drum lung şi prostul de grija (imaginea) … OJPC-ului! Iar în fotografia  ce însoțește acest text  le sugerăm comisarilor de la sus amintitul Oficiu, o modalitate sigură de comunicare cu celelate instituții ale statului…!

(Cityzen)