Joi, 22 februarie, între orele 6.00 și 11.00, polițiștii au desfășurat o razie de amploare în  zona de competență teritorială a Poliției Orașului Mihăilești, în scopul  asigurării unui climat de siguranță civică, diminuării fenomenului infracțional, prevenirii activităților ilicite și creșterii autorității poliției.

În cadrul activităților desfășurate au fost verificate peste 40 de societăți comerciale, 130 de autovehicule, legitimate 185 de persoane și verificate 4 persoane care se aflau în arest la domiciliu, respectiv sub control judiciar, ocazie cu care polițiștii au aplicat 166 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 63.255 lei, pentru sancționarea unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite și încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Polițiștii rutieri au desfășurat în zonă activități de control al traficului rutier în scopul reducerii riscului rutier și limitării cauzelor generatoare de evenimente rutiere, ocazie cu care au constatat o infracțiune rutieră (conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului) și au aplicat 123 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 45.000 lei, participanților la trafic care au încălcat normele rutiere. Totodată, aceștia au reținut 3 permise de conducere și retras 4 certificate de înmatriculare în urma constatării unor abateri comise de conducătorii auto.

Vineri, 23 februarie, polițiștii au desfășurat o altă razie, la nivelul tuturor celor 8 secții de poliție rurală, în cadrul căreia a fost constatată o infracțiune, au fost aplicate 68 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 32.000 lei, reținute 4 permis de conducere, retrase 3 certificate de înmatriculare ale vehiculelor și reținute două seturi de plăcuțe cu numere de înmatriculare.

În cadrul activităților care au vizat creșterea vizibilității elementului polițienesc, prevenirea și combaterea faptelor la regimul rutier, silvic și transportul, respectiv comercializarea de legume și fructe, au fost verificate peste 20 de societăți comerciale, 230 de autovehicule și legitimate 246 de persoane.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități de control al traficului rutier în scopul reducerii riscului rutier și limitării cauzelor generatoare de evenimente rutiere, ocazie cu care au aplicat 57 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 23.000 lei, participanților la trafic care au încălcat normele rutiere. Totodată, aceștia au reținut 4 permis de conducere, retras 3 certificate de înmatriculare ale vehiculelor și reținut două seturi de plăcuțe cu numere de înmatriculare, în urma constatării unor abateri comise de conducătorii auto.

(Jurnal)