Conform unui comunicat al Poliției Giurgiu, vineri, 23 februarie, în jurul orei 12.50, polițiștii de la Poliția Municipiului Giurgiu au fost sesizați, de angajații unei stații de alimentare cu carburanți din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că un bărbat și-a alimentat autoturismul cu combustibil, în valoare de 267 lei și a părăsit incinta stației fără să achite contravaloarea acestuia.

Polițiștii au demarat imediat   cercetări în vederea stabilirii datelor de identificare ale autoturismului precum și ale proprietarului acestuia.

La scurt timp a fost identificată autorul ”furtului”, un bărbat din municipiul București, care le-a precizat polițiștilor că a coborât din autoturism cu o altă persoană pentru a servi o cafea și a-și  alimenta autovehiculul , dar că la plecare, a uitat să achite contravaloarea carburantului alimentat de reprezentanții stației.

Pentru că s-a grăbit și a uitat să achite la casă contravaloarea combustibilului cu care a alimentat autoturismul, deși ulterior a revenit la stația de alimentare și achitat contravaloarea acestuia, tânărul este cercetat acum de polițiști, în stare de libertate, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

(Jurnal)