În urma unei razii organizată pe raza întregului județ, au fost aplicate 253 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 123.023 de lei, au fost reținute 20 permise de conducere, au fost retrase 8 certificate de înmatriculare, au fost legitimate 1.292 de persoane, au fost oprite și verificate 1.012 de autovehicule, au fost controlate 49 de societăți comerciale și confiscată cantitatea de 1,6 tone carne proaspătă, în valoare totală de 40.000 lei.

În data de 22/23 februarie a.c., între orele 16.00-04.00, polițiștii Serviciului de Ordine Publică, Serviciului Rutier, Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciului Investigații Criminale și Serviciului pentru Acțiuni Speciale, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Municipiului Giurgiu, Poliției Oraș Bolintin Vale, Poliției Oraș Mihăilești și ai secțiilor de poliție rurală, cu sprijinul Inspectoratului Județean de Jandarmi Giurgiu au participat la o razie organizată pe raza întregului județ, în vederea creșterii vizibilității elementului polițienesc în stradă, a prevenirii faptelor cu violență și a celor împotriva patrimoniului.

Cu această ocazie, au fost aplicate 253 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 123.023 de lei, au fost constatate în flagrant 4 infracțiuni la regimul rutier și au fost confiscate mai multe produse alimentare (produse de panificație și băuturi alcoolice).  

Tot în cadrul raziei, cu sprijinul reprezentanților D.S.V.S.A. Giurgiu a fost confiscată cantitatea de 1,6 tone carne proaspătă, în valoare totală de 40.000 lei, transportă în vederea valorificării în Republica Bulgaria.

De asemenea, au fost reținute 20 permise de conducere, au fost retrase 8 certificate de înmatriculare, au fost legitimate 1.292 de persoane, au fost oprite și verificate 1.012 de autovehicule și controlate 49 de societăți comerciale (baruri, cluburi, discoteci, magazine mixte, etc.).

Totodată, au fost verificate la domiciliu 12 persoane aflate sub efectul unei măsuri preventive și s-a intervenit la 35 de evenimente sesizate dintre care, 26 au fost sesizate prin S.N.U.A.U. 112.

În urma activităților desfășurate s-a asigurat creșterea vizibilității elementului polițienesc în zona stradală, atât în mediul urban cât și în mediul rural.