RAZIE a poliției în Călugăreni, Comana și Băneasa. Ce au descoperit polițiștii…

0
601

Razii de amploare desfășurate vineri, 23 noiembrie, în mediul rural, la nivelul secțiilor de poliție Călugăreni, Comana și Băneasa, din județul Giurgiu.  

Au fost controlate 7 societăți comerciale, verificate 97 de autovehicule și legitimate peste 120 de persoane, ocazie cu care au fost constate 5 infracțiuni (instalare sisteme de securitate fără licență, comercializare artificii fără autorizație, conducere de autovehicule neînmatriculate), aplicate peste 50 de sancțiuni contravenționale, în valoare de circa 56.500 lei și confiscate bunuri (fructe, alcool, produse de panificație, artificii), sau contravaloarea acestora, în sumă de 700 lei.

Polițiștii rutieri au realizat 3 filtre și au desfășurat activități de control al traficului rutier și depistare a încălcărilor normelor rutiere, ocazie cu care au aplicat 53 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 34.500 lei. Totodată au fost au reținute 3 permise de conducere, 1 dovadă înlocuitoare a permisului de conducere, au retras 6 certificate de înmatriculare ale vehiculelor și seturi de plăcuțe de înmatriculare.

Activitățile, la care au participat polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, poliție rutieră, investigarea criminalității economice, arme, explozivi și substanțe periculoase și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Giurgiu au vizat asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, creșterea vizibilității elementului polițienesc, prevenirea și combaterea faptelor ilicite din domeniul economic, sistemelor de securitate, la regimul rutier, silvic, etc.

(Jurnal)