Două femei din Giurgiu au fost lovite pe șosea de un autoturism în timp ce măturau gunoiul stradal! Ce se întâmplase de fapt…

0
317

Vineri, 23 noiembrie, în jurul orei 07.45, un bărbat de 46 ani, din municipiul Giurgiu,   în timp ce conducea autoturismul proprietatea personală, pe șoseaua Alexandriei din municipiul Giurgiu, la intersecția cu strada Banat, a efectuat manevra de depășire trecând peste marcajul longitudinal dublu continuu ce separă sensurile de mers, intrând  în coliziune cu o autoutilitară, condusă regulamentar de un giurgiuvean de 56 ani, care circula în fața sa și efectua regulamentar virajul la stânga către strada Banat.

În urma coliziunii, autoturismul a accidentat două femei de 60 ani,  respectiv 58 ani, ambele din Giurgiu, pietoni pe partea carosabilă, aflate în timpul serviciului de curățenie si colectare a gunoiului stradal.

Victimele au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu pentru acordarea de îngrijiri medicale și efectuarea de investigații de specialitate.

Atât conducătorii auto cât si victimele au fost testate alcooltest cu aparatul Drager, rezultatele fiind negative (nu au consumat alcool).

În cauză s-a întocmit un dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.    

(Jurnal)