Niculae Bădălău, ministrul Economiei, a lansat un atac la adresa lui Răzvan Cuc, ministru al Transporturilor și unul dintre miniștrii promovați constant de Liviu Dragnea, după cum scrie G4media. Conform aceleiași surse, aceste tensiuni există, din cauza mizei foarte mari, aceasta fiind conducerea filialei PSD de la Giurgiu.

Răzvan Cuc a pierdut susținerea filialei controlate de Bădălău, dar a fost promovat în guvern pe filiera Liviu Dragnea – Ionel Arsene (Organizația PSD a județului Neamț).

Spre deosebire de alte persoane pe care le-am promovat, a dat dovadă, pe lângă profesionalism, de CARACTER!”, a mai scris acesta.

Ministrul Economiei Niculae Bădălău îi mulțumește, pe Facebook, lui Alin Guțu, proaspăt demis de Răzvan Cuc, pentru profesionalismul său și susține, ironic, că a fost schimbat din funcție din cauza rezultatelor bune. „Vreau să îi mulțumesc lui Alin Guțu pentru întreaga sa activitate desfășurată la Compania Națională APDF Giurgiu. A demonstrat că este un om capabil, dedicat, care a avut rezultate pozitive, motiv pentru care, probabil, a fost demis de Ministrul Transporturilor. Încă o dată, îl felicit pentru tot ceea ce a realizat până acum, îi doresc în continuare putere de muncă pentru a continua cu aceeași pasiune și competență activitatea în cadrul echipei PSD Giurgiu, mai ales că, spre deosebire de alte persoane pe care le-am promovat, a dat dovadă, pe lângă profesionalism, de CARACTER! Mult succes!”, a mai scris Nicolae Bădălău pe contul său de socializare.

Conform Fanatik.ro, nu este pentru prima dată când cei doi miniștri se contrează. În februarie 2019, Niculae Bădălău declara, în cadrul unei conferințe de presă, că a aflat de la Organizația județeană a PSD Neamț că deputatul Răzvan Cuc s-a transferat la această structură . Ministrul Economiei mai spunea că nu l-a sprijinit pe Cuc pentru funcția de ministru al Transporturilor pentru că nu a vrut să ”riște” a doua oară.

(Jurnal)