Raoul Baicu – 3 ani şi jumătate la Astra!

0
138
Atacantul de 19 ani Raoul Baicu a semnat, în cantonamentul din Antalya, un contract valabil până în vara lui 2023 cu clubul giurgiuvean. Sosit de la CS U Craiova, Baicu are câteva apariţii în Liga I, 10 la număr, cel mai important moment din cariera sa, până acum, fiind golul marcat în poarta celor de la RB Leipzig, în preliminariile Europa League!
Japonezul Seto Takayuki, jucător care a scris istorie în tricoul Astrei pentru fotbalul românesc, a ajuns şi el sub comanda lui Bogdan Andone în cantonamentul de la Lara! Acesta a evoluat ultimul sezon în prima ligă din Letonia.
Cât despre cantonamentul din Turcia, echipa giurgiuveană de fotbal Astra a început cu stângul pierzând, scor 1-4, cu Viktoria Koln, locul 16 din a treia ligă din Germania. Într-o partidă urmărită şi de fostul antrenor Marius Şumudică, aflat în cantonament în Antalya cu Gaziantep, Astra a reuşit să marcheze prin Alibec, în prima repriză, Andone folosind, în total, 24 de jucători: Kitanov, Lazăr – Graur, Tamaş, Dima, Radunovic, Bruno, Graovac, Dandea, Truşescu, Biceanu, Simion, Crepulja, Răduţ, Enache, Budescu, Baicu, V. Gheorghe, Stahl, Alibec, Begue, Dr. Gheorghe, Şerban, Avram.