leordaIeri, 13 septembrie , la sediul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră s-au desfășurat concursul pentru ocuparea funcției de inspector șef la Inspectoratul  Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu , comisar șef de poliție Leorda Radu a susținut în fața comisiilor de concurs o probă de selecție, constând într-un interviu structurat pe subiecte profesionale.

În urma concursului  a fost declarat admis pentru funcția de șef al I.T.P.F. Giurgiu . Experiență profesională în domeniul controlului și supravegherii trecerii frontierei, de peste 20 de ani, perioade în care au ocupat atât funcții de execuție, cât și de conducere  căt și rezultatul concursului l-au recomandat pe comisar șef de poliție Leorda Radu, să ocupe această bine meritată funcție.

Îl felicităm și noi pe cel învestit în această funcție urându-i același simț de răspundere pe care l-a dovedit și până acum , de când se află la Giurgiu, și evident tradiționalele: multă sănătate și un parcurs al activității cu cât mai puține evenimente neplăcute, inerente în această profesie. 

(Jurnal)

 

 

1 COMENTARIU

  1. Din pacate acest om trebuia sa fie general demult. Experienta, scoala, pregatirea profesionala REALA….. se vede. Insa cand nu ai loc de „catei”…… ajungi sef. Cum sa ajunga ministru de interne acest om?! Nu ar inghiti mizeriile care sunt. si atunci este doar „sef” undeva mai departe