Radu Mazăre are şanse să iasă un iscusit croitor din închisoare. El va începe să lucreze în atelierul de croitorie al Penitenciarului Rahova, deşi ar fi preferat domeniul auto.

Mihai Mazăre, fratele fostului primar al Constanței, a  declarat că  Radu a fost repartizat de o comisie a penitenciarului să lucreze la atelierul de croitorie, deși ar fi preferat atelierul auto.

() mi-a spus că a fost repartizat de comisia din penitenciar să lucreze la atelierul de croitorie al penitenciarului. (…) El poate ar fi avut o preferință pentru atelierul auto, dar nu înseamnă că la atelierul de croitorie nu e bine. O să vadă cum se adaptează și dacă ar fi vreo problemă, poate face o solicitare să fie transferat la atelierul auto. Dar nu e decizia lui, e decizia conducerii penitenciarului, a afirmat fratele lui Radu Mazăre.

Fostul edil al Constanței  se află în celulă cu trei persoane, doi cetățeni de origine turcă și un român.

În paralel, fostul primar al Constanţei scrie la revista închisorii şi face planuri de nuntă. Cererea lui de căsătorie în spatele gratiilor a fost aprobată de conducere penitenciarului.

Un ofiţer de la starea civilă va fi detaşat la Rahova pentru a oficia ceremonia la care pot participa doar zece invitaţi din partea mirilor.

(Jurnal)