Promisiunea lui Marin ANTON față de senatorul Niculae Bădălău

0
182

Într-o recentă conferință de presă, liderul liberalilor giurgiuveni anunța că, până la acest moment, a ales să retragă plângerile penale formulate împotriva a două persoane, singurul care se mai află în această situație fiind senatorul social-democrat Niculae Bădălău. Plângerea penală care îl vizează pe senatorul PSD este legată de incidentul de la nunta din Comana.

Referindu-se la această ultimă plângere, liderul organizației județene a PNL Giurgiu declara:

„Dacă Bădălău pune un ministru giurgiuvean în Guvern, dacă rezolvă problema Podului de la Grădiștea și rezolvă și problema DN5A, eu promit că îmi retrag plângerea penală împotriva lui. Poate pune pe oricine, chiar și pe el, că am auzit că și-ar dori chiar scaunul lui Paul Stănescu. Repet, indiferent pe cine pune, și ajunge în Guvern, pe post de ministru, și rezolvă problemele de care am amintit, eu voi merge și voi renunța la plângerea penală pe care i-am făcut-o!”, a încheiat Marin Anton.

Gurile rele spun că această promisiune ar putea să devină realitate, întrucât pe lista scurtă a viitorului Guvern, ce va fi alcătuit după remanierile anunțate după referendumul din 6 – 7 octombrie, s-ar afla deputatul Elena Dinu, pentru funcția de ministru al sănătății.

(JGR)