Patronul echipei Astra Giurgiu, Ioan Nicolae, a aniversat pe litoral un an de la eliberarea din închisoare şi 63 de ani de la naștere.

0
325

ioanniculae-petrecere-litoral-465x390 Conform celor de la B1 TV  în noaptea de 19 spre 20 iulie  miliardarul  Ioan Niculae  a descins direct pe plaja din Venus  ca să se distreze. Prilejul? Ioan Niculae aniversa un an de la eliberarea din închisoare şi 63 de ani de la venirea pe lume.

Conform acelorași surse, cele două prilejuri de jubilaţie  ale lui Ioan Nicolae,   s-au lăsat cu lăutari şi cu boxe duduind până dimineaţa. O petrecere ținută pe plaja din fața hotelurilor Inter și Afrodita din stațiunea  Venus care a deranjat sute de turiști în noaptea de miercuri spre joi.

Lăutarii tocmiți de sărbătorit au folosit o stație de amplificare de mare putere, scrie Vlad Petreanu pe blogul său.

Jurnaliștii postului au  relatat și  faptul că niciun   român venit  în acel loc  pentru relaxare şi odihnă  nu s-a putut însă revolta îndeajuns  pentru a putea învinge  reacţia de neputinţă și obediență pe care au  avut-o salariații poliţiei locale cât şi angajaţii hotelului față de milionarul sărbătorit.

 Se pare  că  pușcăria s-a dovedit un mediu prolific pentru Ioan Nicolae , care  pare a fi învățat aici  că viața trebuie trăită cu intensitate maximă. Miliardarul  se află în perioada de apogeu a inspirației sale, după ce a scris în  patru luni de detenție,  cât alți iluștrii scriitori într-o viață,  în libertate.

(Jurnal)