Motiv de mândrie pentru primarul comunei Daia, Adrian Florin Șerban. După o așteptare de aproximativ 30 de ani, joi, 4 aprilie au fost turnați primii centimetri de asfalt în comuna pe care o păstorește.

„Este vorba despre un proiect câștigat pe PNDL 2, și cu această ocazie realizăm un deziderat al locuitorilor comunei. Acela de a avea drumuri moderne  asfaltate. Acești primi 1824 metri – cât măsoară drumul comunal ce leagă DN 41 cu DN5 sunt o primă etapă în respectarea promisiunilor pe care le-am făcut în campania electorală  locuitorilor comunei Daia. Acest proiect a devenit realitate cu sprijinul conducerii Consiliului Județean Giurgiu, al președintelui acestuia, Marian Mina, care m-au sprijinit în implementarea proiectului. Desigur, vor urma și alte drumuri la asfaltat, dar toate la timpul lor. Important este că gheața a fost spartă!”, preciza, pentru ” Jurnal giurgiuvean”, primarul Adrian Florin Șerban.

Deși proiectul are ca termen de finalizare sfârșitul anului 2019, primarul comunei Daia își dorește ca acest lucru să fie posibil până la Sărbătorile Pascale.

(Jurnal)