Primarul Nicolae Barbu a rezolvat problema locuinţelor pentru medicii navetişti din Giurgiu

0
220

barbu-1Cu prilejul celei mai recente conferinţe de presă organizată de edilul-şef al municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, miercuri, 23 noiembrie, acesta a declarat, printre altele, că a fost semnat contractul pentru construirea celor 22 de locuinţe sociale ai căror beneficiari sunt medicii navetişti care lucrează în Giurgiu. Este vorba de un bloc cu două scări, a cărui construcţie va începe în primăvară, a precizat Barbu.

Totodată, domnia sa a mai spus că deja se lucrează la documentaţia necesară construirii a încă 22 de locuinţe de serviciu pentru lucrătorii din administraţia publică locală şi judeţeană.

Tot în primăvara, va începe construcţia a încă 99 de locuinţe ANL. Avem 44 la Steaua Dunării şi 55 în cartierul Obor. De asemenea, am mai transmis către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP) proiectul şi documentaţia tehnică pentru încă 55 de locuinţe sociale, tot în zona Obor, pentru a fi incluşi în programul de anul viitor. Chiar dacă nu vom demara lucrările anul viitor, e bine, totuşi, să fim pe listă cât mai din timp, a conchis edilul.

T. NICOLAU